Aleš Primc: Obvarujte otroke pred ideologijo LGBTQIA+!

0
148
V priročniku lahko vidite tudi fotografije posledic t. i. spremembe spola pri otrocih in mladostnikih. (vir: Priročnik za zaščito otrok pred ideologijo LGBTQIA+)

Piše: P.J.

»V prostorih v lasti MOL se lahko pod Jankovićem lahko dogaja vse od sadomazohističnih spolnih iger do vtikanja rastlin v ženski spolni organ in transvestitov, ne sme pa biti predstavitve navodil, kako naj mame in očetje zavarujejo svoje otroke pred ideologijo LGBTQIA+.«

Tako je vodja stranke Glas za otroke in družine ter ljubljanski mestni svetnik Aleš Primc začel predstavitev knjige Za otroke gre! – Priročnik za zaščito otrok pred ideologijo LGBTQIA+, ki se je morala zaradi Jankovićeve prepovedi (!) preseliti pred stavbo Mestne občine Ljubljana (MOL). »Občina Ljubljana ni last aktivistov LGBTQIA+, da lahko delajo vse, drugi ne smemo pa nič,« je dejal Primc, ki je priporočnik pripravil zato, ker se nanj obračajo mame in očetje, ki imajo v šolah težave z ideologijo LGBTQIA+. Z njim bo pomagal staršem, starim staršem in tudi učiteljem, da bodo zavarovali svoje otroke pred t. i. spreminjanjem spola in spolne usmerjenosti, ki jo omenjena ideologija vse bolj vsiljuje v vrtce in šole. »Starši imajo pravico in dolžnost, da obvarujejo svoje otroke pred ideologijo teorije spola,« je prepričan Primc.

Spola sta dva!

»Spola sta dva, moški in ženski, in spola se ne da zamenjati. Otrok potrebuje mamo in očeta, moško in žensko vzgojno dimenzijo. Kdor otroke uči drugače, jih zavaja in jim dela škodo,« je izpostavil Primc in dodal: »Ne mislite, da če živite zunaj Ljubljane, vašega otroka in vaše družine to ne bo zadelo.« To je seveda, res, saj se omenjena ideologija žal hitro širi tudi na slovensko podeželje. Primc je ob tem poudaril, da so tudi naši mediji polni propagande LGBTQIA+. »Ne smemo biti tiho! Da bi pomagali mamam in očetom in da bi zaščitili kar največ naših otrok pred pohabo t. i. spreminjanja spola in spolne usmerjenosti, jim je treba omogočiti, da se izobrazijo. Če se oni ne bodo borili za svoje otroke, je velika verjetnost, da se ne bo nihče. Ni važno, kaj govorijo aktivisti LGBTQIA+ v medijih, institucijah in politiki, važno je, da pred nesrečo zavarujemo svoje otroke,« je prepričan Primc, ki je iskal podoben priročnik, da bi ga prevedli, a ga ni našel. »Zato ga je bilo treba napisati.« In kako avtor priročnika odgovarja na očitke, da je to sovražno do homoseksualcev? »Mi ne delamo drugega, kot ščitimo svoje otroke. To je naša naravna in zakonska dolžnost. Te pravice in dolžnosti nam ne more vzeti nihče. Ne vlada, ne šola, ne mediji. Danes se moramo mame in očetje boriti, da obvarujemo otroke pred tremi največjimi nevarnostmi: pametnimi telefoni, drogami in ideologijo LGBTQIA+. Te nevarnosti dostikrat prihajajo tudi druga z drugo,« je prepričan Primc.

Vsebina priročnika

Priročnik na začetku predstavi, kaj je ideologija LGBTQIA+, potem so predstavljena znanstvena dejstva, ki postavljajo na laž trditve ideologije LGBTQIA+, nato pravne podlage, ki dajejo materam in očetom pravico in dolžnost, da zavarujejo svoje otroke. Veliko prostora je v knjigi namenjenega vzgoji za preventivo in odpornost proti ideologiji LGBTQIA+, avtor pa predstavi tudi velik pomen aktivne vloge mater in očetov v šoli in vzgojnem procesu, nato pa sledijo konkretni napotki, kako zaščititi otroka v vrtcu ali šoli, ko starši zaznajo vdor ideologije LGBTQIA+. Poseben del priročnika je namenjen učiteljem, in sicer, kako naj tudi oni zaščitijo svoje učence pred ideologijo LGBTQIA+ v vrtcih in šolah ter se uprejo aktivističnim učiteljem LGBTQIA+. V priročniku je ogromno virov iz tujine, so pa tudi primeri dobrih praks. »Do sedaj se kaže, da je največji odpor tam, kjer je močna muslimanska skupnost ali pravoslavci. Tudi nekatere protestantske skupnosti so zelo odločne pri zaščiti otrok. Žal katoličani za zaščito otrok pred ideologijo LGBTQIA+ močno zaostajamo za muslimani,« še ugotavlja Primc.

(Celoten članek si preberite v tiskani izdaji revije Demokracija.)