Doma Aktualno Med novostmi počitniškega programa sta slovenski seriji za otroke in mlade

Med novostmi počitniškega programa sta slovenski seriji za otroke in mlade

0
153
Upamo, da bo otroke med počitnicami razveselilo kaj snega! (Foto: Pixabay)

Televizija Slovenija bo med zimskimi počitnicami – od 3. 1. do 10. 2. – poskrbela za pester počitniški program. “Med počitnicami bomo predstavili dve novi seriji: Mladi mojstri financ in Jaz sem Ana, ich bin Peter ter številne animirane uspešnice in filme,” so na RTVS zapisali v sporočilo za javnost. 

Tudi tokratne zimske počitnice bodo lahko šolarji na Televiziji Slovenija našli vse, da bodo njihovi počitniški dnevi še bolj bogati in razigrani. Uredništvo otroških in mladinskih oddaj v sodelovanju z Banko Slovenije predstavlja novo serijo za mlade z naslovom Mladi mojstri financ, s katero se bodo počitnikarji na preprost in zabaven način seznanili z osnovnimi finančnimi pojmi. Med počitnicami je tudi učenje jezika lahko povsem sproščeno in razigrano. To bo dokazovala serija Jaz sem Ana, ich bin Peter, ki bo odstrla vpogled v nemščino in tudi Nemčijo. Nastala je v sodelovanju z Veleposlaništvom Zvezne republike Nemčije in Goethe Institutom v Ljubljani.

Počitniške dneve pa bodo dodatno popestrile tudi filmske uspešnice, v katerih bo nedvomno uživala vsa družina. Najmlajši si bodo lahko med počitnicami med drugim prvič na Televiziji Slovenija ogledali risanko Superjelen Jani in prepovedane ljubezenske zgodbe.

Po televizijskem ogledu bodo vse vsebine na voljo tudi na portalih ziv-zav.rtvslo.si in cist-hudo.rtvslo.si.

Več preberite TUKAJ.

C.R.