Ukrajinska dobrodelna fundacija Сонячний Всесвіт: Ustavite financiranje vojne v Ukrajini!

0
616
Porušeni Mariupol (Foto: Twitter)

Ukrajinska dobrodelna fundacija Сонячний Всесвіт – Solar Universe nam je poslala svoj nagovor voditeljem vseh evropskih in svetovnih mest. V njem poziva, naj ne dovoljujejo shodov, ki bi podpirali vojno, naj se organizira predvajanje fotografij in dokumentarcev o grozotah ruskih morilcev. Zapisali so še, da je treba od državnih organov zahtevati, da podprejo pobudo za uvedbo embarge na dobavo nafte in plina iz Rusije. Padec blaginje prebivalstva bo glede na realno grožnjo nepomemben. Nehati je treba financirati vojno! Celoten nagovor si lahko preberete v nadaljevanju:

Sporočilo voditeljem evropskih in vseh mest po svetu

(Foto: Solar Universe)

V 21. stoletju imamo na evropski celini vojno. Trenutek, ko samo dejstvo človeškega življenja visi na nitki. Ko se aktivirata norost zla in grožnja uporabe orožja, za katerega razdalja ni pomembna. Ta vojni šok je odstranil masko in razkril bistvo lažne politike Rusije, ki jo je vodila dolga leta.

Tretja svetovna vojna se je že začela. Teče na vseh frontah in v prvi vrsti – informacijska.

Ruska propaganda, prežeta z ideologijo »denacifikacije«, se je razširila po svetu. Toda ta vojna ni samo uničenje Ukrajine kot države, ampak je izziv za ves svobodni, demokratični svet. Lepljive mreže odvisnosti od ruske energije, ki so jo vrgli v evropske države, se ni bilo tako enostavno znebiti.

Gospodarska blaginja je iz Evropejcev izbrisala grozote druge svetovne vojne, ker je bila travma neznosna.

V središču Evrope se dogaja vse, kar je bilo na Poljskem, v Ukrajini, Franciji, Nemčiji med drugo svetovno vojno. Težko je verjeti, da je to sploh mogoče. Težko je razumeti, kako se je mogoče s tankom zapeljati v mirno mesto, ustreliti prvih 20 ljudi, ki jih srečaš, mučiti ženske in otroke, metati bombe na mesta, uničiti in zažgati vse, kar ti je na poti. Tako kot se nikoli ni zaznalo, da bi lahko v krematorijih zažgali na milijone ljudi.

Nekateri Evropejci še vedno ne razumejo, da vojna, v kateri se kar tako streljajo in sežigajo otroci in ženske, neposredno vpliva nanje. Množične poboje opravičujejo za lastno blaginjo, segajo v čase Hitlerja, ko je bilo nasilje za “velike namene” upravičeno in celo zaželeno.

Pomembno je razumeti, da je ta vojna preizkus za vse človeštvo. Preizkus zrelosti in sposobnosti združevanja okoli vrednot humanizma in človečnosti. Le z združitvijo naših prizadevanj, tako osebnih kot političnih in gospodarskih, se bomo lahko uprli koncentriranemu zlu – sebičnosti in sovraštvu, laži in prevaram, strahu in dvomu. Utrdite se v svoji pravici do življenja, spoznanju resnice, prebujanju iz obstoja iluzije in spanca.

Družba mora to realnost sprejeti, izstopiti iz zapredka udobnega življenja in aktivno sodelovati, zahtevati odgovorno ravnanje politikov in gospodarstvenikov. Vsak je dolžan dati svoj prispevek, svoj delež srca v imenu prihodnosti, v imenu življenja.

Človek mora vedeti resnico! V enotnosti je naša moč!

(Foto: Solar Universe)

Torej, ne glede na to, kako boleče je za nas, morajo Evropejci videti vse nasilje in mračnjaštvo, ki ga povzroča nacistični Putinov režim, tako da to, kar vidijo, vstopi v srca ljudi po vsem svetu, da spoznajo, da zlo trka na njihova vrata. Vsekakor se bo zlomil, če ga ignorirate. Nujno. Način, na kakršen je ruska vojska vdrla v Ukrajino kaže, da je Putinov režim fašistični režim 21. stoletja. Dokaz za to so množični poboji v Buči, Borodjanki, Mariupolu, Černigovu, Harkovu in Kramatorsku.

 Dobrodelna fundacija  Сонячний Всесвіт –  Solar Universe poziva evropske voditelje, naj dejavno sodelujejo.

 Na javnih mestih naj se organizira predvajanje fotografij, dokumentarcev o grozotah ruskih morilcev. Svet mora videti, kako so množična grobišča v Buči, Borodjanki in Mariupolu izbrisana z obličja zemlje. To čaka vse, če se Putinovo zlo ne ustavi. Treba je narediti vse, da preprečimo, da bi bila Civilizacija pokopana pod Putinovim jedrskim pepelom;

 Ne dovolite shodov, ki neposredno ali posredno podpirajo ali opravičujejo vojno. Vse tiste, ki bodo širili smrtonosni virus propagande “ruskega sveta”, je potrebno nemudoma in brezkompromisno deportirati iz države.

 Od državnih organov je treba zahtevati, da podprejo pobudo za uvedbo embarge na dobavo nafte in plina iz Rusije. Padec blaginje prebivalstva bo glede na realno grožnjo nepomemben. Nehati moramo financirati vojno!

 Organizirati je treba sestanke z vodji industrijskih podjetij za seznanitev z novo tehnologijo proizvodnje toplote in električne energije, ki odlaga industrijske odpadke brez emisij v okolje.

Predstavniki dobrodelne fundacije Solar Universe so v vsaki evropski državi in so pripravljeni sodelovati pri vseh naših pobudah in projektih. Le z združevanjem naših zmogljivosti lahko rešimo življenja prihodnjih generacij.

Dobrodelna fundacija Сонячний Всесвіт –  Solar Universe SU pomaga ukrjinskim otrokom, ki trpijo in so preseljeni zaradi vojne oziroma ustanovam v Ukrajini, ki zanje skrbijo. Kdo dobi pomoč dobrodelne fundacije SU, si lahko ogledate TUKAJ. Lahko pa TUKAJ tudi sami prispevate kakšen svoj dar. Hvala, prišel bo v prave roke!

Сонячний Всесвіт – Solar Universe

(Foto: Solar Universe)