(VIDEO) Pridite na Pohod za življenje 2024: Jaz bom vedno ljubil te!

0
82
(Foto: Pixabay)

Pohodi za življenje so barviti, veseli, vzgojni in humanitarni. Na njih pokažemo hvaležnost za življenje ter se zavzamemo za pomoč mamam in očetom v stiski.

Na Pohodu za življenje smo glas nerojenega otroka, ki se sam še ne more boriti za svoje pravic. Z udeležbo na Pohodu za življenje na zelo lep način vzgajamo svoje otroke in vnuke, da ne bodo postali žrtve tragedije končanja življenja svojega nerojenega otroka. Slovenija potrebuje nov val veselja do življenja! Vzemite si čas. Pridite cele družine, mladi in starejši.

Letošnji Pohodi za življenje bodo v treh mestih:

–          Koper, nedelja 22. septembra, zbiranje ob 10.30 uri, Taverna,

–          Maribor, sobota 28. septembra, zbiranje ob 9.30 uri, Glavni trg,

–          Ljubljana, sobota 5. oktobra, zbiranje ob 9.3.00 uri, Prešernov trg.

Pohod za življenje združite z izletom, romanjem, obiski sorodnikov in prijateljev in spoznavanjem Slovenije Pohodi za življenje so priložnost za spoznavanje naše prelepe Slovenije. Po pohodu za življenje se zadržite v mestu in ga spoznajte, obiščite bližnje znamenitosti, romarske kraje ali pa obiščite sorodnike.

Osebe, ki so preživele splav!

Splav ne konča vedno življenja nerojenega otroka. Letošnje leto bodo Pohode za življenje zaznamovali posebni gostje, polni upanja in veselja – ljudje, ki so preživeli splav. Ti ljudje živijo med nami. Veseli smo, da bodo spregovorili na Pohodih za življenje 2024.

Video Pohodov za življenje 2024: Jaz bom vedno ljubil te!