Tako vam zastrupljajo otroke

0
583
(Foto: Pixabay)

“Zlo ni zmožno ustvariti ničesar novega, lahko samo kvari in uničuje, kar so izumile ali naredile sile dobrega,” se je glasil odziv na desetine tisoče ljubiteljev del J. R. R. Tolkiena, ko je Amazon pred dobrim mesecem dni objavil napovednik za novo serijo, imenovano Prstani moči, posneto po prilogah Gospodarju prstanov. Ljubitelji sveta, ki ga je v svojih delih ustvaril Tolkien in ki je v svojem bistvu novodobna mitologizacija zahodne krščanske civilizacije, so v Amazonovem napovedniku zavohali žveplo in prepoznali zlo. Amazon je namreč pokazal, da želi iz Tolkienovega Srednjega sveta narediti novo Igro prestolov. To je, kakor da bi blaženo Devico Marijo skušali prikazati kot do amena zadrogirano pocestnico.

Najbrž se sprašujete, zakaj toliko besed o nekem filmskem studiu, ki je bolj znan po svoji spletni trgovini in neki fantazijski TV-seriji, ki ni niti zunaj. V svojih kolumnah sem večkrat ponavljal mantro pokojnega Andrewa Breitbarta, ki je neumorno opozarjal, da je politika nizvodno od kulture. To je sporočilo, ki ga desnica nikakor ne ponotranji, levica pa ga medtem živi. Desnica stavi na razum in moč argumenta, levica medtem otrokom od malih nog pere možgane, da ko odrastejo, sploh več niso dovzetni za razum, ker v razumu in zdravi logiki vidijo zlo.

To ni samo nekaj, kar bi levičarski starši prenesli na svoje lastne otroke. To se dogaja vsem otrokom vseh staršev, ki so na dnevni ravni izpostavljeni najrazličnejšim medijem ne glede na politično pripadnost. Televizija ali računalnik nista samo orodji, ki vam omogočata pregovornih pet minut miru pred otroki, temveč tudi trojanski konj, prek katerega se zastruplja um vaših otrok. In tako se dobijo in izgubijo vse volitve. Ne v času enega meseca volilne kampanje, temveč v prvih dvajsetih letih otrokovega življenja, ko je dovzeten za vsakršne ideje, te pa skozi leta samo še utrdi in ponotranji.

Mnogi se najbrž ne bodo strinjali. Prepričani so, da me daje paranoja. A kdor hoče videti, mu ni treba dolgo iskati. Dovolj je že, če se ozremo na početje Disneyja te dni. Eden največjih filmskih studiev, ki v kolektivni zavesti velja kot znamka, prijazna otrokom, te dni nasprotuje prepovedi indoktrinacije LGBT+ v vrtcih in osnovnih šolah na Floridi. Še enkrat, Disney se zavzema za indoktrinacijo najmlajših v kult norosti LGBT.  Kako še lahko govorimo o pretiravanju, ko nasprotna stran odgovarja: Pa kaj potem, če se želijo vzgojitelji v vrtcu brez vednosti staršev z otroki pogovarjati o seksu in spolu?

Za najnovejše risanke pri Disneyju napovedujejo, da bodo vsebovale poljubljanje homoseksualcev, medtem ko so zaposleni pri Disneyju prepričani, da vodstvo ni dovolj glasno pri nasprotovanju zakonu proti vsiljevanju agende LGBT v vrtce in osnovne šole, saj naj bi ta zakon ogrožal njihove zaposlene. Menda se določeni zaposleni pri Disneyju čutijo ogrožene, ker otroci v vrtcih in osnovnih šolah ne bodo imeli priložnosti izvedeti o LGBT in vseh drugih norostih novodobnega sveta. Takih ljudi ne bi smeli spustiti blizu otrok. Se spomnite, kaj smo rekli na začetku? Zlo ni zmožno ustvariti ničesar novega, lahko samo kvari in uničuje, kar so izumile ali naredile sile dobrega. In vaši otroci so tisti, ki jih želijo pokvariti, sprevreči in uporabiti za svoje namene.

Kult LGBT se vsiljuje tudi v Sloveniji in z vsakim porazom je bliže zmagi. Leta 2012 je ob 30-odstotni volilni udeležbi 55 odstotkov volivcev zavrnilo družinski zakonik, s katerim bi izenačili homoseksualna razmerja s pravicami poročenih parov. Leta 2015 je ob 36-odstotni volilni udeležbi 63 odstotkov volivcev na referendumu zavrnilo zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki bi storil enako. Namesto da bi se zgodba tu končala, Ustavno sodišče RS, zahvaljujoč aktivistu LGBT, ki je napredoval na položaj “zagovornika načela enakosti”, ta čas premleva o ustavnosti delov zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih ter delov družinskega zakonika. Nič drugače ni v EU, kjer so z vsemi topovi šli nad Madžarsko zaradi zakona, ki je predvideval strožje kazni za pedofile in prepoved LGBT indoktrinacije v šolah brez vednosti staršev. V EU so mnenja, da je varovanje otrok pred pedofili v nasprotju z “evropskimi vrednotami”. Res, zlo ni zmožno ustvariti ničesar novega, lahko samo kvari in uničuje, kar so izumile ali naredile sile dobrega.

Piše: Ivan Šokić, ki je filozof in redni sodelavec portala Nova24tv.si ter kolumnist Demokracije.