V soboto bo Pohod za življenje v Mariboru! – Prisrčno vabljeni!

0
94
Pohod za življenje v Kopru je to čudovito uspel!

Po čudovitem pohodu za življenje v Kopru, bo to soboto, 28.9. ob 9.30, čudovit štajerski Pohod za življenje v Mariboru! Zbiranje ob 9.30 na Glavnem trgu, ob Alojzijevi cerkvi!

Program bo lep in pester za vse generacije, z obveznimi baloni za otroke! Pohod po mariborskih ulicah bo trajal dobre pol ure. Pohodi za življenje so barviti, veseli, vzgojni in humanitarni. Na njih pokažemo spoštovanje življenja od spočetja do naravnega konca. Pokažemo tudi hvaležnost za svoje življenje ter se zavzamemo za pomoč mamam in očetom v stiski. Z udeležbo na zelo lep način za odgovornost in sprejemanje življenja vzgajamo svoje otroke in vnuke, da ne bodo postali žrtve končanja življenja svojega nerojenega otroka. V Sloveniji je val veselja do življenja! Pridite v Maribor cele družine, mladi in starejši, mladinske, študentske in zakonske skupine! Obveščajte naprej. Lepo bo!

Vremenska napoved je taka, da zna biti kakšna ploha.

Pohod za življenje bo v vsakem vremenu. Pohod za življenje v deževnem vremenu je še posebej pričevanjski, saj pokaže, da se v izpolnjevanju našega poslanstva ne ustavljamo, ne glede na prepreke na poti. S seboj imejte, če se le da, čimbolj pisane dežnike, da tudi tako pokažemo barvitost življenja. Pohod za življenje v Mariboru združite z izletom, romanjem, obiski sorodnikov in prijateljev.

Video Pohodov za življenje 2024: Jaz bom vedno ljubil te!

C. R.