Golobova vlada namerava vpeljati LGBT ideologijo v šole!

0
811
Okrajšava LGBT ali LGBTQ pomeni lezbijke, geje, biseksualce, transseksualce, transseksualce, queer, interseksualce in aseksualce (foto: shutterstock)

Napoved nove vlade, da bodo uvedli nov predmet za izobraževanje otrok, med drugim tudi za spreminjanje spola in spolne usmerjenosti, je velika grožnja za otroke,” je novo koalicijsko pogodbo v delu, ki ureja izobraževanje, komentiral Aleš Primc. Ta poziva starše otrok, naj se čim prej obrnejo na Gibanje za otroke in družine.

Nastajajoča koalicijska pogodba Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov in Levice bo radikalno leva in nič kaj svobodnjaška, saj uvaja vrsto neprostovoljnih in škodljivih ukrepov, kakršna je LGBT ideologija v izobraževalnem sistemu.

Kot so zapisali v N1, koalicijska pogodba vsem učencem in dijakom obljublja brezplačno šolsko prehrano, delno pa naj bi spreminjali tudi predmetnike v šolah. Ne samo v smeri digitalnih znanj, ampak tudi uvajanja vsebin, ki bodo “naslavljale spolne in druge stereotipe v imenu grajenja do drugačnosti bolj strpne družbe“. Napovedujejo tudi ničelno toleranco do sovražnega govora in diskriminacije, kar naj bi prav tako vključili v učni program.

Primc: Starši naj se temu uprejo
Kaj to pomeni za slovenske otroke, smo povprašali poznavalca Aleša Primca, zmagovalca dveh družinskih referendumov. Po njegovem je naloga šole ta, da dopolnjuje domačo vzgojo, ne pa da jo ruši. “Napoved nove vlade, da bodo uvedli nov predmet za izobraževanje otrok med drugim tudi za spreminjanje spola in spolne usmerjenosti je velika grožnja za otroke,” opozarja Primc in pojasni, da so v državah, kjer to izvajajo, ugotovili veliko povečanje zahtev otrok za hormonsko terapijo za spremembo spola.

Aleš Primc (Foto: STA)

Negativne posledice tovrstne ideologije v šolah so lahko usodne za razvoj otrok, zato poziva starše, naj se organizirajo in zahtevajo odpravo teh nevarnih izobraževanj. Do tega bo gotovo prišlo tudi v Sloveniji. “Pozivamo starše, ki želijo zaščititi svoje otroke, naj se čimprej obrnejo na Gibanje za otroke in družine, kjer bomo koordinirali aktivnosti za zaščito pravic staršev in otrok v šoli,” je še pozval Primc.

Kdor želi pomagati iniciativi, naj se obrne na naslednji elektronski naslov: [email protected]
Piše: Peter Truden / Nova24tv