Golobova vlada v mavričnih barvah: Ideologija spolov bo otrokom v najranljivejših letih povzročila veliko zmedenost!

0
484
LGBT zastava pred pročeljem Ministrstva za delo (Foto: printscreen FB)

Včeraj je začel veljati zakon o spremembah družinskega zakonika – zakon, ki ne le spreminja definicijo zakonske zveze, kot smo jo poznali doslej in ob kateri smo odraščali. S svojimi določbami namreč uničuje temeljno vrednoto  – družino, uničuje pomen žensk v družbi, posledično pa uničuje tudi naše otroke s tem, ko jim načrtno vsiljuje ideologijo LGBTQ in jim ne le mentalno, ampak potencialno tudi fizično škoduje. Vse to podpira Golobova vlada, ki je nad uničevanjem družbe tako navdušena, da je celo spremenila uradni emblem na socialnih omrežij, kmalu pa bo pred ministrstvom za delo plapolala mavrična zastava. 

Sprememba uradnega emblema na socialnih omrežij in izobešanje mavrične zastave pred ministrstvom za delo – odraža ponos Golobove vlade nad uničevanjem vseh vrednot, na katerih stoji ne le Slovenija, ampak celotno človeštvo. Zanikanje zakonske zveze med žensko in moškim, zanikanje družine, kjer sta starša mama in oče, zanikanje spola, danega ob rojstvu, in zanikanje vseh temeljnih vrednot človeštva je tisto, s čemer se Golobova vlada ponaša.

Danes so začele veljati spremembe družinskega zakonika, po katerih je zakonska zveza življenjska skupnost dveh oseb (ne več moža in žene) in ki omogoča posvojitev otroka tudi istospolnemu paru. S tem sta se Golobova vlada in Ustavno sodišče RS obrnila proti izraženi volji ljudstva, ki so dvakrat na referendumu jasno povedali, da si takšnega družinskega zakona ne želijo, da pa so na svoje teptanje mnenja ljudstva ponosni, so dokazali s spremembo uradnega emblema na družbenih omrežjih, kamor so dodali tudi “mavrico” (simbol LGBTQ).

To pa ni vse, kmalu bo mavrična zastava plapolala tudi pred Ministrstvom za delo, ki je prav tako ponosno spremenilo svojo profilno sliko na Twitterju.

Golobova vlada bi nam z novim zakonom rada vsilila prepričanje, ki je nasprotno vsemu, čemur smo verjeli doslej in je znanstvno podkrepljeno. Za ustvarjanje družine sta potrebna ŽENSKA in MOŠKI. Pika. Pa vendar hočejo nas in naše otroke prepričati, da je zakonska zveza življenjska skupnost dveh oseb in ne več življenjska skupnost moža in žene. Enako velja tudi za opredelitev zunajzakonske skupnosti kot dlje časa trajajoče življenjske skupnosti dveh oseb, pojasnjujejo na pristojnem ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki ga vodi Luka Mesec. S spremembo so partnerji v teh zvezah izenačeni v vseh pravnih posledicah, ki jih določa družinski zakonik za zakonsko zvezo, in na drugih pravnih področjih. Tudi v pogojih, ki jih družinski zakonik določa glede posvojitve otroka. Tako lahko zakonca ali zunajzakonska partnerja skupaj posvojita otroka, lahko pa eden od njiju posvoji otroka svojega zakonca ali zunajzakonskega partnerja.

Čeprav je že to več kot dovolj hudo, še ni vse. Golobova vlada namreč namerava vpeljati ideologijo LGBTQ tudi v šole, kar bo privedlo do uvedbe destruktivne ideologije spolov v šolskih učnih načrtih in povzročilo, da bo več otrok v stiski in zmedenih glede svojih teles. Politike enakosti spolov v šolah bi prav tako pritiskale na učence, naj govorijo z besediščem in terminologijo transspolnega gibanja – namesto v skladu z lastnimi prepričanji – v obdobjih njihovega razvoja, v katerih je pritisk vrstnikov že tako močan.

Težko je verjeti, da se toliko ljudi ne zaveda ključnega problema. Ideologija spolov bo otrokom v najranljivejših letih povzročila veliko zmedenost glede spola in spolne usmerjenosti, ki sta biološko dana. Spol ni “tekoča” zadeva in se ne da spreminjati. Enako kot se ne da spremeniti svojih let, rase in ostalih biološko danih lastnosti. Težnja po uničevanju spolne identitete s strani ne le zahodne ideologije, ampak v konkretnem primeru – Golobove vlade – predstavlja grožnjo vsemu, kar sledi in se že dogaja po svetu. Če je ženska lahko moški in obratno, to pomeni, da sta trikotnik in kvadrat enaka. Pa vsi vemo, da ni tako. Če uničimo pomen ženske v družbi in pustimo otrokom, ki mentalno niso dovolj zreli, da bi lahko odločali o svoji prihodnosti na daljši rok, da spreminjajo svoje telo (kot to počnejo v ostalih državah), pomeni, da imajo pravico odločati tudi o ostalih stvareh. To pomeni, da so dovolj zreli tudi na konsenz o spolnosti, kar nas pripelje do vprašanja, ali bo pedofilija sploh še zločin. Ali bodo enostavno rekli, da se je otrok strinjal? Ker če se nezrelo bitje strinja s spreminjanjem svojega spola, potem se lahko strinja tudi s spolnostjo? Vsega tega Golobova vlada ne predvideva ali enostavno namerno uničuje slovenske otroke.

Tanja Brkić (Nova24TV)