Kajenje marihuane je nevaren strup za otroke, mlade in odrasle!

0
209
(Foto: Pixabay)

Mame in očetje, stare mame in stare očetje, prosimo vas, da si vzamete 10 min časa in obvezno preberete spodnja dva članka, nekdanjega odvisnika in strokovnjaka, o kajenju marihuane, da boste razumeli, kako pomembno je iti na referendum in glasovati PROTI zastrupljanju z marihuano in drugimi drogami:

 

Delite ta dva članka s spodbudo, da ljudje gredo na referendum in glasujejo PROTI »t.i. osebni rabi konoplje«, kot se zavajajoče glasi referendumsko vprašanje. Pri tem vprašanju ne gre za medicinsko rabo, ampak za zastrupljanje z marihuano, vendar so nalašč uporabili tako manipulativne besede, da bi zavedli ljudi.

Na referendumu glasujte PROTI zastrupljanju otrok s kajenjem marihuane in uživanjem drog! Na referendum pripeljite še 5 ljudi, ki bodo glasovali PROTI!

Ko boste prebrali zgornja članka boste razumeli, da je nujno na referendumu glasovati PROTI zastrupljanju z marihuano, heroinom in drugimi drogami, da bi zaščitili naše otroke, mlade in družine. Širite ta dva članka med prijatelje in sorodnike. Vsak izmed vas naj spodbudi še 5 ljudi, da bodo šli na referendum in glasovali PROTI zastrupljanju z marihuano in drugimi drogami. Vsak od nas je dolžan narediti vse, kar je v njegovi moči, da na referendumu zmagamo in obvarujemo naše otroke, vnuke in družine.

Glas za otroke in družine