Pridite na Pohod za življenje: V soboto ob 9.30 na Prešernovem trgu

0
437
(Foto: Matic Štojs Lomovšek)

V soboto, 7.10., ob 9.30  bo v Ljubljani že 5. najlepši pohod v letu – Pohod za življenje. Na pohodu za življenje smo veseli in hvaležni, da živimo ter izrazimo svoje spoštovanje do vsakega človeškega življenja.

 

Letos se bomo poleg pravic nerojenih otrok ter njihovih mamic in očetov v stiski še posebej zavzeli za pravico do življenja bolnih in starejših. V Sloveniji poteka velika kampanja za uzakonitev t.i. medicinske zastrupitve bolnih in starejših. Podpirajo jo tudi vse vladne stranke. Na Pohodu za življenje množično izrazimo svoje nasprotovanje medicinski zastrupitvi bolnih in starejših. Pridite mladi, cele družine, starejši, mladinske, študentske in zakonske skupine, gibanja itn. Zberemo se ob 9.30 na Prešernovem trgu v Ljubljani! Dobrodošli! Povabite naprej.

Oglejte si videospot letošnjega Pohoda za življenje:

Na Pohodu za življenje bodo baloni, majice…

Pohod za življenje je najbolj živopisen pohod v Sloveniji. Otroci se najbolj razveselijo raznobarvnih balonov, na razpolago bodo majice in drug material. Zelo zaželeno je, da najavite udeležbo, da bomo približno vedeli, koliko stvari pripraviti. Prijava je seveda brezplačna. Svojo udeležbo najavite na: Prijava na Pohod za življenje 2023 – Maribor | Pohod za življenje 2023 (pohodzazivljenje.si)

Prvi Pohod za življenje v Ljubljani je bil leta 2014, nato pa so si sledili 2020, 2021, 2022. Letos bo že peti.

Prvi Pohod za življenje v Mariboru je bil 13. maja 2023!

Vesela novica! Prvi Pohod za življenje v Kopru bo junija 2024!