Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani od ponedeljka drsališče Ledena pravljica

0
233
Drsalke (Foto: Pixabay)

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani so danes ob 17. uri odprli drsališče Ledena pravljica. Odprto bo vsak dan do 29. februarja med 11. in 21. uro. Na drsališču bodo letos poseben poudarek namenili povezovanju in druženju, sredini in četrtkovi večeri pa bodo rezervirani za curling, so objavili na spletni strani podjetja LPT.

 

Uporaba pokritega drsališča Ledena pravljica, ki ga organizira Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice (LPT), stane tri evre, možna pa je tudi izposoja drsalk in pripomočka za drsanje.

Na drsališču bodo ob ponedeljkih in torkih med 11. in 13. uro potekali tečaji drsanja za otroke iz vrtcev in šol. Ob sredah in četrtkih med 18. in 22. uro pa bo drsališče namenjeno le curlingu, in sicer v sredo individualnim obiskovalcem, ki se želijo preizkusiti v tem športu, v četrtek pa bodo organizirali osnovno ligo curlinga. Vstopnina za individualno igranje curlinga ob sredah bo deset evrov na osebo.

V Ljubljani je sicer trenutno mogoče drsati na več lokacijah. Na strehi nakupovalnega središča Aleja v Šiški je predvidoma do konca februarja možno drsanje od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 11. do 20. ure.

Rekreativno drsanje je v Hali Tivoli mogoče ob četrtkih med 19. uro in 20.30, ob sobotah med 10. in 12. uro ter 20. in 22. uro ter ob nedeljah med 10. in 12. uro. Drsanje v dvorani Zalog pa je možno ob petkih od 18.30 do 20. ure ter sobotah in nedeljah od 11. ure do 12.30.

 

C. R., STA