(NAJBOLJ BRANO 2021) Neverjetno, učitelj dijake na eni od ljubljanskih gimnazij uči, da je Covid-19 posledica 5G!

0
428
(Foto: Pixabay)

Epidemija COVID-19 je poglobila in razkrila številna nasprotja in razklanosti v slovenski družbi, razkrile so se mnoge pomanjkljivosti, razgalila pa je tudi neprijetno resnico o našem šolskem sistemu, kjer kot kaže naše učence in dijake učijo osebe, ki, milo rečeno, ne bi smele biti učitelji. Ali bo treba, preden vpišemo dijaka v želeno srednjo šolo, res treba preveriti vsakega učitelja posebej in se pozanimati, kaj dijaki na njegovih urah poslušajo? Kar boste prebrali in videli v nadaljevanju, je na meji verjetnosti.  

 

Pri fiziki na eni od ljubljanskih (javnih) gimnazij je profesor dijakom razlagal, da se z virusom sploh ne moreš okužit, sploh pa preko zraka ne, da korona virusa sploh še niso izolirali in da zato tudi cepiva še niso naredili, itd.

Isti učitelj na isti gimnaziji je v okviru pouka fizike dijakom povsem vase prepričano razlagal tudi, da je španska gripa nastala zaradi radijskih valov, COVID-19 pa da je posledica 5G

Na družbenem omrežju se je pojavil neverjetni posnetek, ki je nastal pri uri fizike na tej gimnaziji in si ga lahko pogledate spodaj. Ne boste se mogli dovolj zgroziti nad tem, kar boste slišali. 

In drugi video:

Piše: J.S.