Dr. Jenny Goodman: Kako preživeti v toksičnih časih?

0
868
(Foto: posnetek zaslona)

V 21. stoletju nas strupi spremljajo na vsakem koraku: v stanovanju, na sprehodu, v parku, na delovnem mestu, na poti, v kopalnici in na krožniku. Niti ne zavedamo se, kako velik vpliv imajo toksične snovi, ki nas obdajajo in jih skoraj neopazno redno vnašamo v telo, na naše zdravje in dobro počutje.

 

Dr. Jenny Goodman nam s priročnikom Kako preživeti v toksičnih časih? pokaže, kako poskrbeti za svoj imunski sistem in se izogniti pastem in obremenitvam onesnaženega okolja. Njena knjiga je Biblija o zdravju, ki jo morate imeti! Natančno pojasnjuje, kako ostati v sijočem in optimalnem zdravju vse leto. Ali se ne znate odločiti, katere dodatke bi morali jemati? Želite vedeti, kako lahko odvrnete učinke onesnaženja od svojega telesa? Bi radi jedli sezonsko?

Na podlagi 20 -letnih izkušenj doktorice Jenny Goodman kot zdravnice, predavateljice in usposobljene nutricionistke, knjiga Kako preživeti v toksičnih časih? natančno določa, kaj moramo jesti, da bomo živeli najbolj zdravo, in kako prilagoditi svoj življenjski slog glede na letni čas. Dr. Jenny Goodman razlaga, kako varno in učinkovito dopolniti svojo prehrano z vitamini in minerali, razlaga, kaj v resnici deluje v smislu razstrupljanja telesa, in preučuje nešteto diet in modnih navad, pri čemer uporablja svoje znanje v mitu.

Knjiga razkriva tudi, kako se izogniti sezonskim nevarnostim za zdravje, kot so onesnaženje v zaprtih prostorih in seneni nahod. Ker se toliko ljudi počuti utrujenih, bolnih in izčrpanih, je ta pravočasen vodnik tisto, kar morajo vsi prebrati, da bi živeli živahno, srečno in dolgo življenje.

Dr Jenny Goodman je leta 1982 diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze Leeds in je članica Britanskega društva za ekološko medicino. Zadnjih 20 let se je specializirala za prehrano in okoljsko medicino. Zlasti se zanima za nego pred zanositvijo ter za delo z otroki.

Jenny Goodman je veliko predavala, drugim zdravnikom, izvajalcem alternativne medicine in širši javnosti. 10 let je vodila skupino za razpravo o primerih, kjer si zdravniki in naturopatski/nutricionisti delijo znanje in klinične izkušnje. Njena knjiga Kako preživeti v toksičnih časih je izšla letos pri založbi Vida.

Knjigo lahko naročite na POVEZAVI.

Piše: C.R.