(VIDEO) Proticepilci gredo predaleč: Učiteljica Špela Šeško iz mariborske osnovne šole staršem predlaga, naj otroci ne obiskujejo več šole!

0
973
Učiteljica iz mariborske osnovne šole Špela Šeško je iz namreč tudi iz skupine Osveščeni prebivalci Slovenije, ki je vdrla v prostore RTV. (foto: posnetek zaslona)

V slovenskih šolah imamo zares zanimiv kader. Medtem ko so nekateri učitelji izobraženi po socialistično, pa drugi klatijo neumnosti glede koronavirusa. Učiteljica iz mariborske osnovne šole Špela Šeško je iz namreč tudi iz skupine Osveščeni prebivalci Slovenije, ki je vdrla v prostore RTV.

Neverjetno, sprevrženo, zaničljivo, predvsem pa daleč od normalnosti. Tako bi lahko dejali za učiteljico osnovne šole Franc Rozman Stane. Neverjetno je, kaj je predlagala učiteljica staršem. Predlagala je namreč, da je boljše, če otrok kakšno leto izgubi, oziroma izostane od pouka, kot pa da bi ga spustili v to režimsko, fašistično šolo, kjer ga obsevajo, je dejala učiteljica mariborske osnovne šole. Dodala je, da bodo otroke kmalu prisilno injicirali s strupenim zvarkom.

Ob tem se sprašujemo, ali ta učiteljica sploh še lahko uči naše učence in kako jih uči? Zato smo se z vprašanji obrnili tudi na ravnateljico te osnovne šole Katjo Pregl. Njene odgovore še čakamo. Zagotovo pa gre za zavržno dejanje te učiteljice.

 

Videoposnetek je komentiral tudi Alojz Kovšca, ki je dejal, da se točno zaradi takšnih učiteljev zavzema za enakovredno obravnavo zasebnega šolstva. “In zaradi razkazovanja gole zadnjice na Prešernovem trgu in zaradi zahteve ministrstvu za predložitev znanstvenih dokazov o obstoju virusa in zaradi zahtev za podrobna navodila za vse in vsa…”, je dodal.

Piše: E-Maribor, Sara Kovač (Nova24tv)